Onze visie

a

Onze visie

Afspraak is afspraak!
HES Finance heeft een persoonlijke wekwijze met als basis dat de klant centraal staat. Waar nodig past HES Finance zich aan waar de klant mee te maken heeft. Dit wordt bereikt doordat elke klant een aparte werkwijze nodig heeft betreffende wet- & regelgeving en door kennis van verschillende culturele achtergronden van de klanten.
Een ander punt waar HES Finance zich op profileert is het feit dat zij vrijblijvend werkt.
Zij werkt dus niet met (wurg) contracten, waardoor ondernemers in een fuik vast komen te zitten waar zij moeilijk uit kunnen komen.
Door het leveren van kwaliteit wil HES Finance een duurzame relatie opbouwen.

Betrouwbaarheid, service & flexibiliteit
Op het gebied van betrouwbaarheid werkt HES Finance discreet en gaat zorgvuldig om met klantengegevens. Dit wordt bereikt door controlemomenten op te nemen in de processen waar men werkt met klantengegevens.
Service is naast betrouwbaarheid een belangrijk aspect voor HES Finance. Men werkt vanaf de eerste klantencontact vrijblijvend en alles is altijd netjes op tijd af.
De adviseurs van HES Finance zijn altijd goed bereikbaar op kantooruren en voor spoedzaken ook in de avonduren en in het weekend. Bij het maken van een afspraak kan één van de adviseurs dezelfde dag nog tijd vrij maken voor een vrijblijvend eennismakingsgesprek. HES Finance is dus zeer flexibel.

Ethiek
Elke mens is uniek en dus ook elke klant. HES Finance ziet haar klanten als mensen en maakt duidelijke afspraken die zij altijd nakomt.
Verder is HES Finance een professionele organisatie die haar klanten op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AO (Administratieve Organisatie) & belastingzaken. Hiernaast worden complexe termen duidelijk uitgelegd, zodat de klant mee kan denken over het proces.
HES Finance is sterk georiënteerd op servicegerichtheid. Door vrijblijvend te werken met behoud van kwaliteit streeft zij ernaar om samen met haar klanten een duurzame relatie op te bouwen.

Vooruitdenkend
Een organisatie dient zich te allen tijde te ontwikkelen. HES Finance is van mening dat door zelf constant te ontwikkelen de klant mee ontwikkelt.
HES Finance wil samen met haar klanten groeien en gaan voor een duurzame relatie. Zij is van mening dat elke ondernemer in Nederland het recht heeft om van haar diensten gebruik te kunnen maken.