Diensten

a

Ondernemers

Rotterdam en omstreken kent veel ondernemers. Hoort u hier ook bij? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden soepele communicatie, aangiftes die op tijd worden ingediend en wij beantwoorden altijd de telefoon. Maak de volgende stap en meld u bij ons aan. Ons huidige klantenbestand is zeer tevreden over onze werkwijze. Door onze jarenlange ervaring in de financiële wereld kunnen wij u op een breed gebied een deskundig advies geven en u helpen de juiste richting te bepalen.

Administratieve diensten

Uw administratie is het fundament van uw onderneming. Met een kloppende administratie haalt u meer uit uw bedrijf. U voldoet aan alle wettelijke eisen, kunt uw besluiten baseren op duidelijke cijfers én u komt niet plotseling voor verrassingen te staan.

Wij verzorgen, als u dat wilt, uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw financiële jaarverslag. Punctueel, accuraat en snel.

Bent u starter? Dan helpen we u om uw administratie op te zetten.
Bent u al langer ondernemer? Dan kijken we graag samen op welke manier we uw administratie beter, makkelijker en overzichtelijker kunnen maken.
Wilt u alles uitbesteden of (gedeeltelijk) zelf uw boekhouding voeren? Wat u ook kiest, van één ding kunt u zeker zijn: wij helpen, begeleiden en ondersteunen u.

Fiscale diensten

U moet als ondernemer op tijd aan al uw fiscale verplichtingen voldoen. Maar natuurlijk wilt u niet meer betalen dan nodig is. Onze fiscalisten kennen de belastingwetgeving tot in detail en geven u dan ook graag advies.

Of het nu gaat om omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting of loonbelasting; al deze regelingen hebben voor ons geen geheimen. U kunt rustig al uw blauwe enveloppen naar ons doorsturen, wij zorgen voor de rest. Dus… zoekt u een boekhouder, administrateur, belastingdeskundige of loonadministrateur met hart voor uw zaak? Maak dan kosteloos een afspraak.

Wij leren u graag kennen!